Elena & Jani 16.7.2022 Oulu & Muhos
Lisää koostevideoita löydät YouTubesta. 

ASIAKASPALAUTETTA

 
Katsottiin eilen myöhään illasta häävideo. Minulla pääsi poru useammassa kohdassa. Tehtiin kyllä täysin oikea päätös, kun sinut kysyttiin kuvaamaan. ❤️ Sulhanenkin totesi videon katsomisen jälkeen, että onneksi puhuin hänet ympäri ja otettiin videokuvaus. Tämä video tullaan katsomaan vuodesta toiseen. Kiitos siis tuhannesti, onneksi olit vapaana ja pääsit tulemaan! 

Iso kiitos videoista, katsoimme molemmat videot viikonloppuna ajan kanssa. Videot ovat aivan huippuja, tykkäsimme molemmista kovasti 😊 Koostevideoon on saatu ihanasti tunnelma ja tärkeimmät hetket taltioituja. Pakko myös mainita, että onneksi päädyimme ottamaan tuon pitkän videon. Siitä pääsee ihan eri tavalla vielä juhlapäivän tunnelmaan ja muistelemaan tärkeitä hetkiä. Molemmat videot tosi hienosti editoitu, myös kuvaus paikan päällä oli hyvin huomaamatonta. Iso iso kiitos siis näistä, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen 😊

Hei aivan mieletöntä! 😍 Kiitos miljoonasti Juho!

Ollaan katottu videot ja molemmat on oikein huikeita!! Kiitos paljon 😊😊

Hei Juho, en voi sanoa muuta kuin että oot aivan super!

W A U !!! Ihan MIELETÖN! Tuo vihkivideo ylitti odotukset täysin! Olit hienosti saanut lisättyä ihania klippejäkin vihkivideoon. Koostevideo katottiin pari kertaa läpi kyyneleet silmissä ja nauraen. Videosta näky hyvin se, millanen meidän päivä oli! Ja siinä näky ihanasti yksittäisiä ihmisiä ja tunteita. Oot ihan käsittämättömän taitava siinä mitä teet ja niin helpostilähestyttävä, ettei koko hääpäivänäkään ollut kertaakaan vaivaantunut olo. Ja soljuit taitavasti ja huomaamattomasti hääpäivänäkin ihmisten välissä, sillä monesti mietittiin ettei edes oltu huomattu sua tietyissä kohdissa. Näitä videoita katotaan vielä monen monta kertaa ja fiilistellään näitten kautta päivää. Niiiin iso kiitos! ❤️ Teet tätä työtä valtavalla sydämellä ja ei voi kun kehua sua muillekin – huhhuh!

Kiitos hääjuhlamme videokuvaamisesta! Videot ovat erittäin laadukkaita ja sisältöön on hienosti taltioitu kaikki tärkeät pääkohdat juhlastamme. Kaasojen muodonmuutos videokin onnistui hyvin ja lopputulos on hyvin luonnollinen sekä sulava. 😊 Olemme erittäin tyytyväisiä videokuviin! Kiitos paljon!

Koostevideo on aivan taianomainen… Jää ihan sanattomaksi. Tulee hyvät fiilikset ja muistot mieleen noin pienessä paketissa. Pidemmästä videosta katsoin pätkiä ja vaikutti mahtavalta sekin. Sen fiilistelyn jätämme yhteiseen hetkeen myöhemmäksi. Tuhannet kiitokset! Näistä tulee olemaan iloa vielä todella pitkäksi aikaa 😊

Kiitos aivan super mahtavasta videosta!! Kaikki videot olivat ihan huikeita, joten iso kiitos kun olit kuvaamassa meijän kemuja!!

Todella paljon kiitoksia täydellisestä häävideosta! Olet saanut upeasti tallennettua, yhdisteltyä ja koostettua hääpäivän tunnelman videolle. Tätä olemme nyt katsoneet toistamiseen jo monta kertaa ja joka kerta emme voi muuta kuin onnellisina hymyillä, ehkä välillä vähän itkeäkin. 😄

Kiitos aivan ihanasta videosta, niin hyvin oot saanut taltioitua meidän tärkeän päivän fiilikset koostevideoon 😍❤️
 

HINNASTO 2023

6 h kuvausta + 3-4 min koostevideo = 1800 euroa 
12 h kuvausta + 3-4 min koostevideo + 1-2 h video = 3300 euroa 
Hinnat sisältävät alv 24 % ja matkakulut 200 km säteellä Ylöjärveltä, esim. Helsinkiin, Turkuun, Jyväskylään tai Seinäjoelle. Ylimenevät matkakulut lisätään. Kysy myös striimausta tai valokuvausta. Kuvaamiani parikuvia löydät tästä.  Kun haluaisitte varata tietyn päivän, veloitetaan varausmaksun, joka vähennetään loppusummasta. 

Kysy vapaita päiviä