Elena & Jani 16.7.2022 Oulu & Muhos
Lisää koostevideoita löydät YouTubesta. 

 

ASIAKASPALAUTETTA 2022

 
Moikka! Kiitos aivan ihanasta videosta, niin hyvin oot saanut taltioitua meidän tärkeän päivän fiilikset koostevideoon 😍❤️ 
Moikka! Iso kiitos videoista, katsoimme molemmat videot viikonloppuna ajan kanssa. Videot ovat aivan huippuja, tykkäsimme molemmista kovasti 😊Koostevideoon on saatu ihanasti tunnelma ja tärkeimmät hetket taltioituja. Pakko myös mainita, että onneksi päädyimme ottamaan tuon pitkän videon. Siitä pääsee ihan eri tavalla vielä juhlapäivän tunnelmaan ja muistelemaan tärkeitä hetkiä. Molemmat videot tosi hienosti editoitu, myös kuvaus paikan päällä oli hyvin huomaamatonta. Iso iso kiitos siis näistä, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen :)
Hei aivan mieletöntä! 😍 Kiitos miljoonasti Juho!
Heippa! W A U !!! Ihan MIELETÖN! Tuo vihkivideo ylitti odotukset täysin! Olit hienosti saanut lisättyä ihania klippejäkin vihkivideoon. Koostevideo katottiin pari kertaa läpi kyyneleet silmissä ja nauraen. Videosta näky hyvin se, millanen meidän päivä oli! Ja siinä näky ihanasti yksittäisiä ihmisiä ja tunteita. Oot ihan käsittämättömän taitava siinä mitä teet ja niin helpostilähestyttävä, ettei koko hääpäivänäkään ollut kertaakaan vaivaantunut olo. Ja soljuit taitavasti ja huomaamattomasti hääpäivänäkin ihmisten välissä, sillä monesti mietittiin ettei edes oltu huomattu sua tietyissä kohdissa. Näitä videoita katotaan vielä monen monta kertaa ja fiilistellään näitten kautta päivää. Niiiin iso kiitos! <3 Teet tätä työtä valtavalla sydämellä ja ei voi kun kehua sua muillekin – huhhuh!
Terve, ollaan katottu videot ja molemmat on oikein huikeita!! Kiitos paljon 😊😊
Hei Juho, en voi sanoa muuta kuin että oot aivan super!
Hei, kiitos hääjuhlamme videokuvaamisesta! Videot ovat erittäin laadukkaita ja sisältöön on hienosti taltioitu kaikki tärkeät pääkohdat juhlastamme. Kaasojen muodonmuutos videokin onnistui hyvin ja lopputulos on hyvin luonnollinen sekä sulava. :) Olemme erittäin tyytyväisiä videokuviin! Kiitos paljon!
Moikka! Koostevideo on aivan taianomainen… Jää ihan sanattomaksi. Tulee hyvät fiilikset ja muistot mieleen noin pienessä paketissa. Pidemmästä videosta katsoin pätkiä ja vaikutti mahtavalta sekin. Sen fiilistelyn jätämme yhteiseen hetkeen myöhemmäksi. Tuhannet kiitokset! Näistä tulee olemaan iloa vielä todella pitkäksi aikaa :)
Moikka! Kiitos aivan super mahtavasta videosta!! Kaikki videot olivat ihan huikeita, joten iso kiitos kun olit kuvaamassa meijän kemuja!!
Hei Juho, katsottiin eilen myöhään illasta häävideo. Minulla pääsi poru useammassa kohdassa. Tehtiin kyllä täysin oikea päätös, kun sinut kysyttiin kuvaamaan. <3 Sulhanenkin totesi videon katsomisen jälkeen, että onneksi puhuin hänet ympäri ja otettiin videokuvaus. Tämä video tullaan katsomaan vuodesta toiseen. Kiitos siis tuhannesti, onneksi olit vapaana ja pääsit tulemaan!
 

 

HINNASTO 2023

 
  • 6 h videokuvausta + 3 min koostevideo / 1800 e 
  • 6 h videokuvausta + 1 h häävideo / 2200 e 
  • 6 h videokuvausta + 3 min + 1 h videot / 2500 e 
Kesälle 2023 on vielä vapaita päiviä. Varauksen jälkeen on mahdollista lisätä kuvaustunteja 100 e / h. Kysy myös striimausta tai pari- ja ryhmäkuvien valokuvausta. Kuvaamiani parikuvia löydätte tästä. Hinnat sisältävät alv 24 % ja matkakulut Pirkanmaalla. Ylimenevät matkakulut lisätään. Kun haluaisitte varata tietyn päivän, veloitan varausmaksun, joka vähennetään loppusummasta. 

 

Kysy vapaita päiviä