Lisää koostevideoita löydät YouTubesta. 

 

ASIAKASPALAUTETTA

 

”Suosittelemme Juhoa lämpimästi: lämmin ja sosiaalinen persoona, jonka kanssa oli helppo sopia asioista, ja joka piti kaikesta sovitusta myös kiinni (jokainen häitä suunnitteleva tietää miten ihanaa on kun joku sujuu täydellisesti). Hän sai myös juhlissamme vierailtamme ja valokuvaajaltamme positiivista palautetta (myös siitä, että oli ikään kuin huomaamaton, eikä kukaan tuntenut oloaan vaivautuneeksi tms). Sen lisäksi siis, että tyyppinä huippu, myös videointi onnistui loistavasti ja olemme erittäin tyytyväisiä!” 
”Kerrassaan loistava video, täydellinen! :) Todella hyvää työtä. Kaikki tarpeellinen oli koosteessa, mahtavasti kuvattu ja leikattu. Parempaa ei olisi voinut toivoa. Mahtava video myös pidempi versio. Ihanasti kaikki yksityiskohdat huomioitu ja hyvin leikattu. Ihania biisejä käytetty. Todella hyvin äänetkin saatu tallennettua puheissa ja esityksissä. Ei mitään moitittavaa. Mahtavaa työtä! Suuri kiitos päivän ikuistamisesta. Ehdottomasti tehtiin oikea valinta kun sinut valittiin.” 
”Ihana palata noihin hetkiin ja tuohon päivään näin kuukausien jälkeen ja tulevaisuudessa vielä vuosienkin päästä. Täydellä sydämellä voin suositella Vuolas Mediaa kaikille, jotka haluaa ikuistaa tärkeän päivänsä. Huikee tyyppi ja uskomaton videontuottaja. Valtava kiitos” 
”Kaikki vieraat oli aivan haltioissaan vihkistriimistä ja saatiin kehuja, että oli kuin olisi seurannut brittihovin häitä, laatu oli niin loistava 😃 Tiinan laulukin kuulosti mielettömän hyvältä striimin välityksellä! Varmasti lämpimästi suosittelemme sinua jatkossa. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos, mieletöntä duunia!” 
”Video on katsottu jo useamman kerran ja olemme kyllä valtavan tyytyväisiä! Todella ihana video ja kyllä tähän niin paljon enemmän saa tunnetta mukaan kuin pelkkiin kuviin, ettei voi olla kuin tyytyväinen. Suuret kiitokset ja hyvää loppuvuotta!” 
”Kiitos aivan super mahtavasta videosta!! Kaikki videot olivat ihan huikeita, joten iso kiitos kun olit kuvaamassa meijän kemuja!! Ihanaa kesän jatkoa!”
”Koostevideo on aivan taianomainen… Jää ihan sanattomaksi. Tulee hyvät fiilikset ja muistot mieleen noin pienessä paketissa. Pidemmästä videosta katsoin pätkiä ja vaikutti mahtavalta sekin. Sen fiilistelyn jätämme yhteiseen hetkeen myöhemmäksi. Tuhannet kiitokset! Näistä tulee olemaan iloa vielä todella pitkäksi aikaa :)” 
 

 

HINNASTO 2023

 

Esimerkkipaketit: 
6 h videokuvausta + 3-4 min koostevideo | 2200 e 
12 h videokuvausta + 3-4 min koostevideo + n. 1 h pitkä video | 3500 e 
Hinnat sisältävät alv 24 % ja matkakulut Pirkanmaalla, ylimenevät matkakulut lisätään. Tällä hetkellä kesän 2022 lauantaista ovat varattuina n. 90 % ja 2023 n. 10 %. 

 

Tarvittaessa autan teitä mielelläni valokuvaajan etsinnässä, ja myös minun ottamiani potrettikuvia löydätte tästä. Kuvauspaketti voidaan siis räätälöidä täysin toiveidenne mukaan. Asun Ylöjärvellä Pirkanmaalla, mutta reissaan mielelläni koko Suomen alueella. Kun haluaisitte varata tietyn päivän, veloitan varausmaksun, joka vähennetään loppusummasta. 

 

Kysy vapaita päiviä